SEMMY Rülf

Styrelsens ordförande
f. 1950

Bland Semmy Rülfs många meriterande uppdrag kan nämnas att han varit VD för bl.a. Axis Communications AB, VD för ProstaLund AB, styrelseordförande för riskkapitalbolaget TeknoSeed samt varit engagerad i ett flertal startup företag. Han var under tio års tid, både som operativ VD och styrelseordförande, med och byggde upp Jolife AB, som utvecklat den ambulatoriska hjärtmassageapparaten LUCAS.

Under sex års tid, 2008 – 2014 var Semmy Rülf anställd på VisitSweden i London och ansvarade för ett antal utlandsmarknader såsom Storbritannien, USA, Kina, Italien, Spanien och Frankrike. Semmy Rülf har under ett flertal år suttit i det börsnoterade företaget Vitrolife AB´s styrelse och är f.n. styrelsemedlem i XVIVO Perfusion AB. F.n. är Semmy Rülf, med bas i London, helt fokuserad på styrelseuppdrag åt framförallt svenska IT och -Medtech företag.


William Cronin

Styrelseledamot
f. 1965

Bill Cronin har varit verksam inom finansbranschen största delen av sin yrkeskarriär. Han började på Shearson Lehman Brothers i New York 1987 och flyttade sen till Dallas 1992 för att arbeta som Head of International Sales and Trading på Capital Institutional Services. Därefter blev Bill VD för Direct Trading Institutional, en tidig pionjär inom elektronisk handel, som slutligen såldes till Knight Capital Group (KCG: NYSE).

Bill Croninblev involverad i skalpkylning efter att hans fru fått bröstcancer 2011. Efter hennes framgångsrika behandling grundade Bill Chemo Cold Caps, LLC, som har blivit den största USA-baserade leverantören av manuell skalpkylning till cancerpatienter. Bill sitter i styrelsen för C3 Device Partners.


Johan Stormby

Styrelseledamot
f. 1961

Styrelseordförande i Euro­sund AB som är den största ägaren i Dignitana AB.  Arbetar operativt som verkställande direktör och styrelse­ledamot i Procella AB. Är även styrelseledamot i Nactilus AB, Pervac AB och Technovobis AB.


Johan Ericsson

VD
f. 1958

Johan Ericsson har mer än 20 års erfarenhet av att leda produktutvecklingsorganisationer både nationellt och internationellt. Han har haft ledande positioner som VP of Engineering på CellaVision, Global Teknisk Direktör inom Assa Abloy-koncernen, General Manager på Sony Ericsson och Axis Communications.Erik von Schenck

Styrelseledamot
f. 1964

Erik har över 20 års erfarenhet av stora och mindre internationella medicintekniska bolag. Han har innehaft ledande positioner som VD för Jolife AB, VD för Jostra AB och divisionschef på Gambro. Han är idag verksam som vice VD på Physio-Control Inc som är global marknadsledare på professionella defibrillatorer och mekanisk HLR. Erik är styrelseordförande i Avidicare AB samt styrelseledamot i Captera Medtech AB, Sensodetect AB och XVIVO Perfusion AB.